A fost odata in Carticica practica!

De fiecare data suntem extrem de recunoscatori celor care ne ajuta sa transmitem mesajul nostru mai departe. Acela ca povestile nu pot fi un lux pentru copiii hipoacuzici si ca trebuie sa le facem cunostinta tututor copiilor cu personajele de poveste si prin intermediul mijloacelor moderne! Multumim mult, Melnicu Roxana! 

Numai de bine

Numai de bine despre…A fost odată!

Emisiunea Numai de bine se difuzeaza duminica dimineata la ora 9.30 pe Antena 3. Am fost si noi acolo si am povestit despre proiectul si planurile noastre de viitor. Va mulțumim pentru invitație, Ela Craciun si Oana Portase! Sa auzim Numai de bine! 

Festivalul Iki Iki Matsuri

Storytelling japonez la Festivalul Iki Iki Matsuri

Konnichiwa! 🎎 Suntem mandri ca noua sesiune de storytelling mixt de la Festivalul Iki Iki Matsuri marca English Kids Academy si IHB este acum o dorinta implinita! Am citit si interpretat povesti japoneze de pe www.afostodata.net si am descoperit frumusetea dansului, poeziei si caligrafiei japoneze! Mai mult, de ieri avem noi prieteni de la Scoala Speciala Gimnaziala pentru Surzi Nr1. Bucuresti si Florea Barbu. Multumim Julia Nagy si LEna Lazar Dermengiu! Onorate de inivitatie Veronica Negru si Andrada Bărbulescu!

Storytelling cu 4dads la Goethe Institut

In luna aprilie 2019 am organizat la British Council primul eveniment de storytelling din Romania mixt. (copii ascultatori de povesti si copii cu probleme de auz). Povestea a continuat… si pe 29 mai 2019, la Goethe Institut cu Muzicantii din Bremen, iar povestitorii au fost simpaticii domni de la 4DADS si Lena Lazar Dermengiu (interpret LMG). Ceea ce a fost insa spectaculos in intalnirea de miercuri este faptul ca, elevii Scolii Speciale pentru Deficienti de Auz Sf. Maria ne-au pregatit o piesa de teatru pe care am aplaudat-o la scena deschisa.