Pagina de media

Prieteni – Pagina de media

Petrisor Obae este primul jurnalist care a scris despre A fost odată acum un an, la lansare. De aceea, e unul dintre puținii oameni care a știut înainte de anunțul oficial de faptul că proiectul nostru prinde aripi anul acesta alături de Fundatia Orange. Astăzi ne-a făcut o surpriză și a povestit despre noi in Pagina de media. Mulțumim!

https://www.paginademedia.ro/2019/10/pinocchio-pupaza-din-tei-sau-robin-hood-in-limbaj-mimico-gestual-afostodatanet

Școala de povești

Am pornit alături de Fundația Orange prin programul Lumea prin Culoare și Sunet, un proiect la care visăm de multă vreme: realizarea unei baze digitale educative cu povești din programa clasei a V-a, Limba și literatura română.

Pe parcursul întregului an școlar adunăm sub numele Școala de povești texte înregistrate audio și clipuri video în limbaj mimico-gestual care să îi facă pe copii să iubească literatura și să-i ajute la examene. Deși poate nu vă vine să credeți, curricula pentru copii auzitori este aceeași cu cea a copiilor cu deficiență de auz. Imaginați-vă cât de greu le este să susțină examenele naționale, de exemplu.

De aceea, ne dorim foarte mult ca această platformă să devină un reper pentru voi acasă și la clasă. Spor la școală!

 

Un proiect susținut de

Orașul vorbește că…A fost odată

Suntem fericiti ca am reusit sa povestim despre cel mai nou proiect A fost odata sustinut de Fundatia Orange prin programul Lumea prin Culoare si Sunet la una dintre cele mai “urbane” emisiuni radio – Orașul vorbește. Luna aceasta am demarat realizarea unei baze digitale educative cu povești din programa clasei a V-a, Limba și literatura română. Adunăm sub numele Școala de povești texte înregistrate audio și în limbaj mimico-gestual care să îi facă pe copii să iubească literatura!