Despre

A fost odată… o echipă fără astâmpăr care se gândea cum să facă astfel încât copiii să râdă mai mult, să învețe lucruri noi și, mai ales, să aibă răbdare să… asculte.

Asociația pentru Educație Digitală Bigger Picture dezvoltă din iunie 2018 platforma online gratuită afostodata.net, un concept unic în România care conține povești, basme, povestiri din întreaga lume în formate audio, video, dar și în limba semnelor. Conținutul poate fi accesat ca stream, dar și ca download pentru a putea fi folosit ulterior în absența unei conexiuni la internet. În plus, punem la dispoziție conținutul audio și ca Podcast în iTunes și Spotify.

Începând cu februarie 2020 platforma a fost omologată ca mijloc de învățare de Ministerul Educației și Cercetării pentru învățământul primar și gimnazial – omologat cu nr. 25.894/I/12.03.2020, învățământ special pentru Deficienți de Auz și 25.894/II/12.03.2020 pentru Deficienți de Vedere, dar și pentru învățământul de masă.

Misiunea noastră este sa producem conținut de calitate într-o manieră modernă și digitală, promovând diversitatea și incluziunea pentru toți copiii, cu sau fără deficiență de auz.

Din echipa noastră fac parte:

  • Zâna buna pentru copiii cu deficiențe de auz: Claudia Lungu
  • Mama de gemene: Măriuca Mihăilescu
  • Mămica veselă cu dar la povestit: Andra Cărbunaru

Bucurați-vă de povești seara la culcare, în mașină spre grădinița sau școală, în vacanțe și oriunde vreți să aduceți mai aproape eroi de peste mări și țări. Pentru că așa trăiesc eroii moderni fericiți: până la adânci bătrâneți… cu povești.