In direct cu viata

In direct cu viata

Tare ne-am bucurat sa mergem la emisiunea Lianei Stanciu de pe TVR 2, In direct cu viata. Am povestit acolo despre proiectul Romani de poveste si despre intalnirea emotionanta cu Alexandru Tomescu. Multumim!

 

Alexandru Tomescu

Români de poveste alături de violonistul Alexandru Tomescu

De 1 Decembrie am lansat proiectul Români de poveste la Muzeul Național George Enescu. A fost o întânire emoționantă în care Alexandru Tomescu ne-a cântat și ne-a citit povestea celui mai mare muzician român. O sărbătoare specială în care cel mai mare violonist român contemporan ne-a cântat pe două viori rare Paul Kaul care au aparținut chiar lui George Enescu.

Vă invităm si pe voi să descoperiți cele 5 povești audio și în limbajul semnelor pe afostodata.net.

Din nou la Itsy Bitsy!

Andra a povestit la Itsy Bitsy despre lansarea de 1 Decembrie de la Muzeul National George Enescu. Multumim din suflet, Marius Constantinescu si super team Itsy Bitsy!

#RomanidePoveste la RFI

Am fost astazi la Rfi360 alaturi de Valentin Eduard Panduru si am povestit despre proiectul pe care ne pregatim sa-l lansam de 1 Decembrie si despre planurile si partenerii nostri.

Pagina de media

Prieteni – Pagina de media

Petrisor Obae este primul jurnalist care a scris despre A fost odată acum un an, la lansare. De aceea, e unul dintre puținii oameni care a știut înainte de anunțul oficial de faptul că proiectul nostru prinde aripi anul acesta alături de Fundatia Orange. Astăzi ne-a făcut o surpriză și a povestit despre noi in Pagina de media. Mulțumim!

https://www.paginademedia.ro/2019/10/pinocchio-pupaza-din-tei-sau-robin-hood-in-limbaj-mimico-gestual-afostodatanet

Orașul vorbește că…A fost odată

Suntem fericiti ca am reusit sa povestim despre cel mai nou proiect A fost odata sustinut de Fundatia Orange prin programul Lumea prin Culoare si Sunet la una dintre cele mai “urbane” emisiuni radio – Orașul vorbește. Luna aceasta am demarat realizarea unei baze digitale educative cu povești din programa clasei a V-a, Limba și literatura română. Adunăm sub numele Școala de povești texte înregistrate audio și în limbaj mimico-gestual care să îi facă pe copii să iubească literatura!